Naar hoofdinhoud

Bewoners Mirtehof hebben nieuw restaurant

Veel belangstellenden en bewoners van seniorencomplexen Mirtehof en De Bladerkroon waren afgelopen donderdagmiddag aanwezig bij de feestelijke opening van het gerenoveerde restaurant in Mirtehof.

In de afgelopen periode hebben diverse renovaties plaatsgevonden in Mirtehof en De Bladerkroon aan de Molenweg te Zeist. Zo zijn de entree en het restaurant vernieuwd en zijn er appartementen bijgebouwd.

Om het restaurant op feestelijke wijze te openen, werden bewoners en belangstellenden uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Tijdens het welkomstwoord sprak Jan Arend de Vos, directeur Rubens Capital Partners en eigenaar van Mirtehof: ‘Mirtehof en De Bladerkroon staan symbool voor het nieuwe wonen voor senioren. Dat betekent dat senioren zelfstandig kunnen wonen in een veilige omgeving en gebruik kunnen maken van diverse faciliteiten, zoals het restaurant, het winkeltje en indien nodig ook van thuiszorg.’

Met de woorden: ‘Een nieuw begin voor het restaurant en de bewoners’, overhandigde Henk de Waard, directeur Zorg bij Zorggroep Charim, aan Jan Arend de Vos een beeldje met de passende titel ‘een nieuw begin’. Henk de Waard knipte daarna het rode lint door, waarmee het restaurant officieel geopend werd. Henk: ‘Het gerenoveerde restaurant straalt gezelligheid uit en biedt bewoners en gasten gelegenheid om elkaar te ontmoeten’.

Sinds 2017 is Rubens Capital Partners eigenaar van seniorencomplexen Mirtehof en De Bladerkroon. Zorggroep Charim biedt thuiszorg en behandeling aan de bewoners indien zij dit nodig hebben.

Persbericht, 15-10-2018

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van wonen met thuiszorg in Mirtehof en De Bladerkroon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.