Naar hoofdinhoud

Charim Revalidatie viert 5-jarig jubileum

Op 18 en 19 mei 2020 heeft Charim Revalidatie haar 5-jarig jubileum. Dit wordt gevierd in bescheiden kring. Zo is de locatie versierd met slingers en worden de medewerkers en revalidanten getrakteerd op een lekkere lunch die ze nuttigen op de eigen werkplek of kamer.

Hulde voor het team
Terugblikkend op de afgelopen 5 jaar is er genoeg om trots op te zijn. Charim Revalidatie is een modern ingericht complex aan de Holle Goed in Veenendaal (tegen locatie De Engelenburgh aan). Na de opening in 2015 ontving Charim Revalidatie in 2017 veel lof van de revalidanten over hun verblijf. Het leverde Zorggroep Charim maar liefst het cijfer 8,2 op voor de verpleging en begeleiding bij Charim Revalidatie.

Groei in expertise en capaciteit 
De locatie heeft zich in de afgelopen jaren verder ontwikkeld. Zo is de capaciteit gegroeid met 10 bedden, is de medische fitness doorontwikkeld en zijn er fitnessgroepen bijgekomen. In 2017 is de Revalidatie tevens gestart met het Eerstelijns Verblijf voor cliënten die tijdelijk meer behoefte aan lichamelijke zorg hebben. Daarnaast wordt het team geschoold in cognitieve revalidatie en is de expertise van de medewerkers binnen het team uitgebreid met een wondverpleegkundig team, geriatrisch revalidatieverpleegkundigen en een oedeemtherapeut.

Met vertrouwen de toekomst tegemoet
Het management kijkt met tevredenheid terug op de afgelopen 5 jaar. ‘Charim Revalidatie hoopt nog verder uit te breiden en overweegt in de komende jaren een eigen locatie te creëren. Daar zijn we ons nu op aan het oriënteren’,  aldus Grietje van Doornik en Bas Buurman. Vandaag gaat de aandacht echter uit naar al die gewaardeerde collega’s én de heerlijke lunch die hen op deze jubileum dagen wordt aangeboden. Ook voor collega’s die niet op de jubileum dagen werken is er nog een kleinigheidje.