Naar hoofdinhoud

Amandelhof is blij met de reactie van de inspectie

Zorglocatie Amandelhof van Zorggroep Charim ontving onlangs een waardevolle terugkoppeling van de Inspectie Gezondheid en Jeugd (IGJ). De Inspectie ontving voortgangsrapportages over verbeteringen in de zorg van Amandelhof en concludeerde dat zij geen aanleiding ziet om de locatie op korte termijn te bezoeken.

Volgens Christina van Uffelen, locatiemanager van Amandelhof, betekent dit dat het beleid van het afgelopen jaar om de zorg naar een hoger niveau te tillen, geslaagd is. Zo zijn er processen opnieuw onder de loep genomen en waar nodig bijgeschaafd. Het personeel is op veel vlakken nog verder geschoold en door effectief leiderschap is er een heldere lijn voor de toekomst uitgezet. Christina hoopt zo - samen met de medewerkers - nog meer te kunnen geven van waar Charim voor staat: Liefdevolle zorg die verder gaat. Christina: 'Dat willen we met volle toewijding doen. Want dat is ook wat ‘Charim’ (in het Hebreeuws) betekent: toegewijd. De bewoners hebben het door de coronacrisis niet altijd makkelijk. Dan is het mooi dat we hen rust, extra zorg en begeleiding kunnen geven. Daar hebben we hard aan gewerkt en dan zie je dat dit ook gezien wordt. We zijn erg blij met deze mooie terugkoppeling van de inspectie. Er is nu een sterke basis om met het volste vertrouwen op weg te gaan naar de nieuwbouw van Amandelhof.'

Het meisje lijkt het goede nieuws door te vertellen. Een pakkend beeld in de tuin van Amandelhof die onlangs een waardevolle terugkoppeling kreeg van de IGJ. Zorglocatie Amandelhof in Zeist van Zorggroep Charim is een mooi gesitueerde locatie waar liefdevolle zorg gegeven wordt die verder gaat.