Naar hoofdinhoud

Charim verzorgt workshop over opname

Hoe krijg ik een plek in een verpleeg- of verzorgingshuis? Hoe werkt het aanvragen van een indicatie en wat zijn de wachttijden? Het is een greep uit de vragen die afkomen op vrijwilligers en mantelzorgers. Daarom verzorgt Zorggroep Charim op maandagavond 14 januari 2019 een workshop voor vrijwilligers en mantelzorgers bij het Veens Vrijwilligers College.  

Tijdens de bijeenkomst geven klantadviseurs van Zorggroep Charim meer informatie over een opname in een verpleeg- of verzorgingshuis. Er wordt niet alleen ingegaan op het krijgen van een indicatie of een toewijzing, maar ook op een vraag als: en als ik dan een plek heb, hoe ziet de woonruimte eruit? De rol van de familie, huisarts, organisatie en locatie wordt tijdens de workshop ook besproken.  

Voorbereidingen
De vrijwilligers en mantelzorgers weten na de workshop welke voorbereidingen er getroffen moeten worden om op een wachtlijst geplaatst te worden. Ook weten ze wat belangrijke zaken zijn om rekening mee te houden wanneer iemand verhuist naar een verzorgings-of verpleeghuis.

Datum | 14 januari 2019
Locatie | Duivenwal 1, Veenendaal
Inloop | 19.00
Aanvang | 19.15
Einde |  21.30

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met uiterlijk 6 januari 2019 via Veens.
Vermeld uw naam, telefoonnummer en eventueel uw organisatie.
Neem uw bevestiging van deelname mee naar de workshop.