Naar hoofdinhoud

Welkom in de Week van Zorg en Welzijn

Van 13 t/m 18 maart 2017 is er de nationale Week van Zorg en Welzijn. Op 11 locaties van Zorggroep Charim gaan de deuren open voor het publiek. Zes dagen lang kunnen belangstellenden kennismaken met de zorg voor ouderen, door mee te doen met gezellige activiteiten.

In Veenendaal heten de locaties De Engelenburgh (Kerkewijk 77), De Meent (Grote Beer 10) en 't Boveneind (Prins Bernhardlaan 116) wijkbewoners van harte welkom. In Amerongen kunnen bezoekers een kijkje nemen in Elim en in Hospice De Wingerd, beide gevestigd aan Koenestraat 128. De Tollekamp, Dokter Wallerstraat 2 in Rhenen, heeft eveneens een programma voor belangstellenden.

In Zeist openen de locaties Amandelhof (Arnhemse Bovenweg 2), Mirtehof (Molenweg 50), De Looborch (Woudenbergseweg 42) en Spathodea (Oranje Nassaulaan 7) de deuren. Dagbegeleiding De Schans in Woudenberg (Schans 31) heeft eveneens een programma voor belangstellenden.

Iedereen is van harte uitgenodigd: buurtbewoners, belangstellenden en mensen die eens willen ervaren of (vrijwilligers-)werk in de zorg iets voor hen is.

Op de locaties worden zeer diverse activiteiten georganiseerd, om de bezoekers de zorg van dichtbij te laten ervaren. Een high tea, bloemschikken, een demonstratie, bewegen op muziek en diverse koren geven acte de présence. Bezoekers zijn van harte welkom. Meer informatie is over het programma per locatie is te vinden op de website van Charim, www.zorggroepcharim.nl.