Naar hoofdinhoud

Medewerkers en vrijwilligers genieten samen van borrelplankbuffet

Woensdagmiddag kwamen medewerkers en vrijwilligers van de Amandelhof samen. Zij werden tijdens een drukbezochte borrel bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. Recreatieruimte De Schakel stond dan ook vol met medewerkers en vrijwilligers die aan het genieten waren van een drankje en een hapje.  
 

Kerstsfeer 
De kerstsfeer begon buiten al: de warme kleur van de kaarsjes verlichtten de Amandelhof en de route naar het feest. Binnen in de hal klonken, uit de gitaar van een student van de muziekschool, de meest bekende kerstliedjes. Menig medewerker kon zich dan ook niet inhouden om een stukje mee te zingen.  Bij ontvangst werd iedereen welkom geheten met een gezonde en smaakvolle aardbeiensmoothie, die uitgereikt werd door de locatiemanager en de vrijwilligerscoördinator.  
 

Buffet 
Het buffet was één grote borrelplank. Medewerkers en vrijwilligers konden onder meer genieten van gevulde eitjes, broodjes zalm, olijven, tapenadesKippiepan, hartige taartjes en verschillende vleeswaren. De medewerkers van de keuken kregen de eer om het borrelbuffet te open. Zo was het een mooi moment voor ontmoeting op de Amandelhof 

Eind van de middag ontvingen medewerkers het welverdiende kerstpakket ‘Heel Charim Bakt’. Eerder ontvingen medewerkers in deze zelfde lijn al een presentje voor ‘Dag van de Zorg’.