Naar hoofdinhoud

Zorggroep Charim start revitalisering De Meent

Zorggroep Charim start met het revitaliseren van verpleeghuis De Meent. De Meent wordt uitgebreid en gerenoveerd om te kunnen functioneren als specialistisch centrum voor kleinschalig en individueel wonen. Er worden onder meer acht nieuwe huurappartementen opgeleverd. De planning is dat de verbouwingswerkzaamheden starten in januari 2017.

Na de renovatie en uitbreiding kan De Meent vergeleken worden met een dorp met kleine woonwijken. Het centrum wordt gevormd door een dorpsplein met een restaurant, kerk, kapper, pedicure en andere faciliteiten. Ook de behandeldienst Charim Vitaal krijgt hier een centrale plaats. De algemene ruimtes worden gerenoveerd en krijgen een frisse uitstraling. Van de afdelingen worden kleinschalige woongroepen gemaakt voor doorgaans acht bewoners met een gezamenlijke woonkamer.

Huurappartementen
In één van de zijvleugels van De Meent worden acht nieuwe huurappartementen gerealiseerd. Deze zijn bedoeld voor echtparen, van wie één van de partners verpleegzorg nodig heeft. Meer informatie over de huurappartementen is verkrijgbaar via de klantenservice van Zorggroep Charim, 0800 0711 of info@zorggroepcharim.nl. De komende weken verhuizen diverse stafafdelingen naar een kantoor aan de Wiltonstraat in Veenendaal. Hiermee maken de zij plaats voor de bewoners van de huurappartementen.

Wilt u meer weten over de revitaliseringsplannen? Bekijk een filmpje en volg de voortgang op de website van De Meent: http://demeentveenendaal.nl/revitalisering