Naar hoofdinhoud

De Tollekamp organiseert Lentemarkt

Locatie De Tollekamp in Rhenen van Zorggroep Charim organiseert op 17 mei een gezellige Lentemarkt voor bezoekers, bewoners, familie en andere belangstellenden uit Rhenen en omgeving. 

Op de Lentemarkt kunnen bezoekers van 14.30 uur tot 18.00 uur terecht voor onder andere prachtige bloemen, verzorgingsproducten, hobbyartikelen en kringloopmaterialen. Diverse standhouders bieden daarnaast eigen gemaakte producten aan: ambachtelijke koeken, advocaat en vers gerookte forel. 

Eigen gemaakte producten
Ook bewoners van De Tollekamp zelf hebben zich ingezet. Op hun eigen kraam bieden ze zelfgemaakte producten aan. Bij goed weer is er een kleedjesmarkt voor kinderen. 

Loterij
Diverse winkeliers hebben bijgedragen aan een loterij op de Lentemarkt. Bezoekers kunnen aan het rad van fortuin draaien en zo kans maken op prachtige prijzen. 

Kopje koffie
Voor mensen die gewoon de sfeer willen proeven in De Tollekamp,  is een bezoekje aan de Lentemarkt een goede gelegenheid. In restaurant De Remise kan men genieten van een lekker kopje koffie met een heerlijk gebakje of saucijzenbroodje. Ook kunnen bezoekers informatie over de zorg en diensten van De Tollekamp ontvangen. 

De opbrengsten van de markt komen ten goede aan de bewoners.