Naar hoofdinhoud

Smaakvol genieten in de Huiskamer van Rhenen

In het sfeervolle restaurant van locatie De Tollekamp van Zorggroep Charim kunt u dagelijks aanschuiven voor een heerlijk driegangenmenu voor gemiddeld slechts € 9,50 per persoon (exclusief drankjes).

Het à la carte restaurant in De Tollekamp aan de Dokter Wallerstraat 2 in Rhenen serveert scherp geprijsde driegangenmenu’s in een gezellige, sfeervolle huiskamer.

Aanbieding
Inwoners van Rhenen en omgeving van 65 jaar of ouder kunnen in de maand februari 2019 genieten van een gratis dagschotel (exclusief drankjes) wanneer zij één of meer betalende gasten meenemen.

A la carte eten is het gehele jaar mogelijk in De Tollekamp voor gemiddeld slechts € 9,50 per persoon (exclusief drankjes).
De diners worden geserveerd tussen 12:00-14:30 uur. Reserveren is noodzakelijk (minimaal een dag van tevoren) en kan zowel telefonisch (0317-760600) als via de receptioniste in De Tollekamp.

Wie wil genieten van een gratis dagschotel, wordt gevraagd een identiteitsbewijs mee te nemen. Wegens grote belangstelling is het belangrijk tijdig te reserveren.