Naar hoofdinhoud

Serre voor woongroep De Grift

Onlangs verscheen het volgende artikel in de Veenendaalse Krant:

"Een enthousiaste groep van familieleden en vrijwilligers heeft besloten een wervingsactie te starten voor het genereren van gelden voor een aanpassing van woongroep De Grift.

De Grift is een kleinschalige woongroep in de Meent  waar 7 bewoners met dementie wonen. Om hen extra leefruimte te geven, is een overdekte serre een uitkomst. Hierdoor kunnen de bewoners genieten van de omgeving,  zonder dat hun kwetsbare gezondheid gevaar loopt. Tevens is er de wens om een extra raam te plaatsen in een nu nog blinde muur in de woonkamer, waardoor er meer licht in de woonkamer en meer zicht op de tuin is.

Echter, een dergelijke aanpassing kost geld. Charim neemt hiervan een deel voor haar rekening, maar voor het overige bedrag van € 26.000 zijn geen financiën beschikbaar.
Omdat wij deze uitbreiding zien als een kwaliteitsverbetering voor het welzijn en welbevinden van onze bewoners, iets dat ook door staatssecretaris van Rijn als zeer belangrijk wordt gezien, zijn wij zeer blij met het initiatief om voor het resterende bedrag fondsen te werven. De Meent ondersteunt daarom van harte deze actie.

Donaties kunnen worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL58INGB0692715940 t.n.v. Stichting Zorggroep Charim te Veenendaal onder vermelding van “huiskamer De Grift”. Onze Anbi status staat geregistreerd onder nummer: RSIN 819615882.

Meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met één van de initiatiefnemers de heer van Manen: vriendenhuiskamerdegrift@ziggo.nl"

Het originele artikel met de foto kunt u bekijken op:
http://veenendaalsekrant.nl/lokaal/giftenactie-voor-serre-bij-de-meent-205076