Naar hoofdinhoud

Tweedehands kledingwinkel voor senioren in Veenendaal

Aan de Prins Bernhardlaan in Veenendaal is een tweedehands kledingwinkel voor senioren geopend: ‘t Bovengoed. De winkel is gevestigd in locatie ’t Boveneind van Zorggroep Charim. Op maandag en donderdag is de winkel open, medewerkers van DoeMee 0318 runnen de winkel.

In de kledingwinkel kunnen senioren voor slechts een paar euro schone tweedehands kledingstukken aanschaffen. De opbrengst van de winkel wordt ingezet om leuke extra’s voor de cliënten van ’t Boveneind te organiseren.

Kleding inleveren
Op de begane grond van ’t Boveneind is de kledingwinkel bereikbaar voor iedereen. In de winkel staan al heel wat rekken met kleding, gerangschikt op type. Bennie van Luit, facilitair teamleider op ’t Boveneind: ‘Iedereen kan bijdragen aan deze winkel. Kleding voor senioren die gedragen is maar nog in een prima staat, kan ingeleverd worden bij de receptie van ‘t Boveneind of in de kledingwinkel’.

Openingstijden
Dankzij de inzet van medewerkers van DoeMee 0318 is de winkel elke maandag en donderdag open tussen 10.00 en 15.00 uur. Vrijwilliger Stephanie woont bij Zideris en staat nu enthousiast achter de toonbank bij ‘t Bovengoed. ‘Ik vind het leuk hier. Het is iets nieuws voor mij. Ik houd van afwisseling en ik zorg graag voor andere mensen. Hier kan ik iets betekenen voor anderen.’