Naar hoofdinhoud

Dagbegeleiding De Schans viert 18 jarig bestaan

Dagbegeleiding De Schans, onderdeel van Groenewoude (Zorggroep Charim), vierde vrijdag 10 november het 18 jarig bestaan. Voor dit feestje waren de deelnemers van de dagbegeleiding uitgenodigd, samen met hun vrienden en familie, de vrijwilligers en een paar zorgmedewerkers.

In de zaal van MFC De Schans werd aan de hand van foto’s die met de beamer getoond werden, teruggeblikt op de vele gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Veel activiteiten werden ondernomen. Naast de lekkere koffie en daarbij de gesprekken, waren er foto’s van het heerlijk buiten zijn, bewegen, verjaardagen die gevierd werden en het afscheid nemen van de stagiaire. Vooral de uitstapjes naar de dierentuin en de zandsculptuur werden met een lach bekeken.

Jubileum
De vrijwilliger Joke werd in het zonnetje gezet omdat zij 10 jaar vrijwilliger is. “Ik hoop het nog zo lang mogelijk te blijven doen”, reageerde Joke. Ook het afgelopen jaar hebben vele vrijwilligers zich weer ingezet voor de dagbegeleiding. 

Verkoop
Tijdens deze middag was er voor de bezoekers gelegenheid om kleine cadeautjes te kopen. Deze cadeautjes waren gemaakt door de deelnemers van de dagbegeleiding.