Naar hoofdinhoud

Medewerkers De Meent gastvrij ontvangen op de Dag van de Verpleging

Op 12 mei was het de Dag van de Verpleging! Op deze dag, de verjaardag van de wereldberoemde Engelse verpleegster Florence Nightingale, werden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet. Ook Zorggroep Charim bedankte al haar medewerkers met een presentje.

In De Meent werden de medewerkers en vrijwilligers deze ochtend hartelijk ontvangen met een heerlijke smoothie en een attentie. Als blijk van waardering voor het harde werken en om ze een steuntje in de rug te geven. Onze medewerkers slagen er steeds weer in om op een persoonlijke manier en met passie te zorgen voor anderen.

Hartelijke ontvangst
De teamleiders stonden op 12 mei klaar om de medewerkers en vrijwilligers te ontvangen met een heerlijke smoothie. De smoothies waren geleverd door LEF! Smoothie & Lunchbar in Veenendaal. De medewerkers konden kiezen uit de smoothie 'Vitaminebom', 'Superman' en 'Tropicana'. Daarnaast stond er ook nog een leuk presentje voor hen klaar.

Waardering van beide kanten
De medewerkers en vrijwilligers vonden het een leuke actie en voelden zich gewaardeerd. Een reactie van één van de medewerkers: "Erg leuk dat jullie dit persoonlijk overhandigen".