Naar hoofdinhoud

De Meent krijgt beeld- en geluidsapparatuur cadeau

Locatie De Meent in Veenendaal van Zorggroep Charim heeft nieuwe beeld- en geluidsapparatuur in gebruik genomen. Hiervoor was geld ingezameld door stichting Vrienden van De Meent. 

De apparatuur wordt geplaatst in de binnentuin annex kerkzaal van het complex. De binnentuin vervult een belangrijke rol in het woonzorgcentrum in Veenendaal. De zaal in De Meent biedt plaats voor tal van activiteiten waarbij ook beeld- en geluidsapparatuur wordt ingezet. 

Donateurs en collectes

De stichting Vrienden van De Meent had al een startbedrag voor de inzameling door de verkoop van de oude rolstoelbus. Met behulp van donateurs, diverse betrokken instanties (waaronder De Oude Kassa en Rabobank) en een aantal collectes werd dit bedrag aangevuld. 

Overdracht

Onlangs vond de feestelijke overdracht van de beeld- en geluidsapparatuur plaats. Menno Vinke, voorzitter van de stichting Vrienden van de Meent overhandigde de microfoon aan Maaike Bulten, locatiemanager van De Meent. Het feest werd opgeluisterd met koffie met gebak en een optreden van De Meent-zangers.