Naar hoofdinhoud

Met vakantie!

Er even lekker tussen uit!

Een groep bewoners en leden van het WelzijnsPalet zijn een midweek naar Losser geweest. In De Sterre, een prachtige accomodatie van 't Borghuis, hebben zij met elkaar genoten van een heerlijke vakantie.

Het Twentseland biedt de mogelijkheid voor mooie en gezellige uitstapjes.

Tijdens het bezoek aan het Blikkenmuseum in Marle zijn heel wat herinneringen opgehaald, een museum vol nostalgie. Daarna genieten van een heerlijke pannenkoek in het aangrenzende Pannenkoekenhuus.  

Bij de Manderveense Aardbei hebben we via een film een inkijkje gekregen over de teelt van de aardbeien bij het bedrijf. In het supergezellige aardbeienschuurtje is de aardbei natuurlijk ook geproefd!

Tijdens een gezellige avond met een enthousiast optreden van de fokloristische groep 'De Losser Böggelrieders en Daansers' hebben we kennisgemaakt met de traditionele kleding en dansen van het Twentseland. De humoristische manier zorgde voor veel hilariteit.

Er even tussen uit zijn, genieten van een andere omgeving en elkaar, samen eten en aandacht voor elkaar, de vakantiegangers hebben er van genoten!