Naar hoofdinhoud

Fantastisch resultaat kerstkaartenactie

Superveel Veenendalers zijn de afgelopen weken druk in de weer geweest voor de kerstkaartenactie van indebuurt Veenendaal. Er werden kaarten geknutseld, versierd en met tientallen tegelijk geschreven. En de opbrengst is fenomenaal! Maar liefst 1728(!) kaarten mochten we in ontvangst nemen en uitdelen aan Veenendaalse ouderen.

De cliënten van Zorggroep Charim in Veenendaal kunnen de kaartjes dit jaar éxtra goed gebruiken, omdat kerst er dit jaar anders uitziet dan anders. Eerder sprak Indebuurt onder meer met mevrouw Huijbens (94) over kerst, die vertelde hoe fijn het is om een kaartje te krijgen, zelfs van een onbekende.

Kaartjes verdelen

De kerstkaarten konden ingeleverd worden bij Jumbo Huibers. Vervolgens zijn ze verdeeld onder de verschillende locatie van Zorggroep Charim in Veenendaal, waaronder De Meent en De Engelenburgh. De medewerkers van Zorggroep Charim hebben de kaarten uitgedeeld aan de bewoners, om de kerstkaartenactie zo coronaproof mogelijk te houden. Een groot succes, want de ouderen die de kaartjes in ontvangst mochten nemen waren súperblij!

Kerstkunstwerkjes

Wát een succes was deze kerstkaartenactie. Glitters, plakplaatjes, pareltjes, sterren: jullie gingen massaal aan het knutselen en schrijven, en wat hebben we prachtige kaarten binnen gekregen.  Onder andere BSO De Schakel en School MAX maakten de mooiste kunstwerken, die nu allemaal uitgedeeld worden aan iemand die een kaartje goed kan gebruiken. De medewerkers en leden van sportschool La Vita (Lifestyleclub) leverden 255 kaarten in, ChristenUnie Veenendaal schreef tientallen kerstkaarten, en visueel vormgever Trudy Voos maakte kersttekeningen.

Dank aan iedereen die deze actie tot een succes heeft gemaakt!

Dit artikel is afkomstig van Indebuurt Veenendaal. Het online platform verzamelde maar liefst 1728 kerstkaarten voor de cliënten van Zorggroep Charim.

Locatiemanager Maaike Bulten nam de kaarten namens Charim in ontvangst.

Locatiemanager Maaike Bulten nam de kaarten namens Charim in ontvangst.

Foto credits: Indebuurt 

Foto credits: Indebuurt