Naar hoofdinhoud

Rusten onder de Berken: kamperen op Spathodea!

Van maandag 1 juli tot en met woensdag 3 juli was het een gezellige boel op het plein bij Spathodea, waar de kampeerdriedaagse plaatsvond. 

Op maandag begon de driedaagse met een bakje koffie of thee op het campingplein, waarna er 's avonds een theatervoorstelling op locatie werd gespeeld. Theatervoorstelling 'De Drempel', ofwel een hangplek vol ouderen, trok een volle Tamarinde. 

Dinsdagochtend werden de bewoners vergezeld door de schoolkinderen van de Kerckebosch voor een potje sjoelen, wat balspellen of lekker kleuren in de verschillende tenten. Bewoners speelden net zo enthousiast mee! 's Middags werd iedereen verrast door een heerlijk stukje vis. Geschonken door Stichting Steun (SSOZ), kon men genieten van een portie kibbeling of broodje zalm.

's Avonds stond een kampvuur op het programma, begeleid door gitaarspel en heuse spookverhalen. Ook locatiemanager Elma Boekel en haar man schoven (met tent en al) aan voor een nachtje op Camping Onder de Berken. De laatste dag werd afgesloten met een aantal balspellen.