Naar hoofdinhoud

Samen fietsen voor serre Woongroep De Grift

Een groep van vijf medewerkers van locatie De Meent van Zorggroep Charim deed woensdagavond 12 april 2017 mee met een spinningmarathon in de showroom van Broekhuis Veenendaal. 25 procent van de totale opbrengst gaat naar de uitbouw van de serre voor woongroep De Grift, het overige deel gaat naar de Broekhuis Helpt Foundation. Voor de serre is in totaal € 26.000 nodig, waarvan een groot deel door acties bij elkaar gebracht moet worden.

Lisette, Wanda, Nelleke, Henriëtte en Willianne werken als (leerling)verpleegkunde of verzorgde op locatie De Meent. Ze fietsen afgelopen woensdag honderden euro’s bij elkaar voor cliënten. Verpleegkundige Willianne van Essen: ‘Op De Grift wonen zeven bewoners met dementie. Om hen extra leefruimte te geven, is een overdekte serre een uitkomst. Daarvoor is in totaal € 26.000,- nodig. Daar leveren we graag een bijdrage aan. De spinningmarathon was erg leuk om te doen, samen met gemotiveerde collega’s. Er kwamen ook collega’s langs om ons aan te moedigen. Geweldig dat dit georganiseerd werd!’

Onder professionele begeleiding fietsten een vijftal medewerkers van Woongroep De Grift het mooie bedrag bij elkaar van € 735,-. De totale opbrengst van de marathon was € 5600,-, waarvan € 1400,- ten goede komt aan de serre voor de woongroep. De spinningmarathon duurde drie uur en werd georganiseerd door Broekhuis Veenendaal en Lifestyleclub LaVita.