Naar hoofdinhoud

Vakantiepret voor bewoners De Meent

Op maandag 28 mei was het zover.  Na veel voorbereidingen en onder luid getoeter vertrokken een aantal bewoners naar Scherpenzeel. Daar was een prachtig vakantiehuis gehuurd op Landgoed Ruwinkel. Twee echtgenotes van onze bewoners gingen ook mee en waren voor het eerst sinds lange tijd weer samen.

Genieten                                                                                                                                      
De bewoners genoten onder andere van het ruime terras waar iedere dag werd ontbeten en ’s avonds spelletjes werden gedaan onder het genot van een glaasje wijn. Er werd een uitstapje gemaakt naar dierenpark Amersfoort, een ritje met de tram en een rondvaart door de grachten van Utrecht. Een bewoner heeft zelfs gezwommen in het zwembad van het vakantiepark; best even spannend maar heel leuk.
Op woensdagavond was het familieavond en werd de verjaardag van één van de  bewoners gevierd met een gezellige barbecue. Op vrijdag was het helaas weer tijd voor vertrek naar Veenendaal. Daar werd de groep opgewacht door collega’s met als afsluiting koffie en gebak.

Reactie van de echtgenotes
“Nadat onze partners niet meer thuis konden wonen, zijn ze bij Zorggroep Charim in De Meent gaan wonen. Dat we daarna nog samen met enkele andere bewoners met vakantie konden gaan, hadden we nooit verwacht en zelfs niet durven dromen.
En toch…. dankzij de inzet van de verzorgsters van de Kastanjehof, zijn we een mid-week met vakantie geweest in een 10-persoons villa van  Ruwinkel in Scherpenzeel. Door de liefdevolle aandacht en verzorging, niets was de verzorgsters teveel, hebben we een onvergetelijke vakantie gehad. Altijd weer probeerden ze verrassingen te bedenken.
Zo zijn we naar de dierentuin in Amersfoort geweest, zelfs allemaal in “het treintje”.
Een rondvaart door de grachten van Utrecht, eerst met de bus, bestuurt door Esther, geparkeerd in Hoog-Raven, toen met de tram en na de rondvaart een terrasje gepikt op de Vismarkt met een drankje en…. bitterballen!!
Op de verjaardag van dhr. De la Fuente, ’s avonds een heerlijke barbecue, waarbij ook familie uitgenodigd werd.
En ook nog pannenkoeken gegeten bij “Hans en Grietje”.
Daarbij was het elke dag mooi weer en konden we elke morgen buiten ontbijten.
Als dat geen droomvakantie is!!
Daarom willen we alle personen die hieraan meegewerkt hebben, heel hartelijk bedanken en petje af voor jullie allemaal.”

Met vriendelijke groet, mevrouw B. Duijker  en mevrouw G.Hijnekamp