Naar hoofdinhoud

Sfeervolle decembermaand met verschillende activiteiten.

Ook in Amandelhof is de decembermaand een gezellige en drukke maand met verschillende activiteiten en ontmoetingen.

Dit jaar bezochten medewerkers van ABN AMRO Amandelhof met de Kerstengelactie. Ruim 20 bewoners werden verrast met een bezoekje, samen een kerstboom optuigen, samen plezier met een gouden slinger, gouden momenten!


Tijdens een gezellige eindejaarsborrel werden medewerkers en vrijwilligers toegesproken door Wijk-locatiemanager Ger de Zeeuw. Iedereen ging met een mooie attentie rond het thema "Samen genieten"  naar huis.

 

De Schakel werd drie keer sfeervol gedekt voor het kerstdiner. Het keukenteam had een heerlijk driegangen menu samengesteld. Tussen de gangen door was er ruimte voor zang en declamatie. Bewoners, mantelzorgers, wijkbewoners en WelzijnsPaletleden genoten van lekker samen dineren en sociale contacten.

Ook muzikaal waren er deze maand verschillende hoogtepunten.


Een bijzonder en prachtig middagconcert door pianist Wouter Harbers en de Sacred Singers ontroerde veel luisteraars.

Tijdens de Adventsdienst genoten de bezoekers van het koor "Soli Deo Gloria" uit Langbroek. Onze geestelijkverzorger, dhr. J.W. van de Kamp hield een korte meditatie. Een bijzonder moment: de samenzang van Ere zij God!

Een klas van OSG Schoonoord en hun muziekleraar bezorgden de luisteraars een gezellige muzikale kerstzangmiddag. Na afloop kregen alle luisteraars van de leerlingen een mooie zelfgemaakte kerstkaart met groet. Blijde gezichten en mooie gesprekken tussen oud en jong.

 

 

 

Bedankt Kerstengels!

Bedankt Kerstengels!

Medewerkers en vrijwilligers bedankt!

Medewerkers en vrijwilligers bedankt!

Sfeervol tafelen!

Sfeervol tafelen!

Genieten van Wouter Harbers met de Sacred Singers.

Genieten van Wouter Harbers met de Sacred Singers.

Enthousiaste leerlingen OSG Schoonoord zingen kerstliederen.

Enthousiaste leerlingen OSG Schoonoord zingen kerstliederen.