Naar hoofdinhoud

'Samen zingen op zondag' reikt cheque uit aan Stichting Vrienden van De Meent en D'n Aok

Tijdens de afsluitende zangavond van dit seizoen in locatie De Meent in Veenendaal reikte geestelijk verzorger Ramon Pol een cheque uit aan Stichting Vrienden van De Meent en D’n Aok. Er werd maar liefst 1325 euro bij elkaar gecollecteerd tijdens de maandelijkse zangavonden.

De cheque werd in ontvangst genomen door een bewoner van De Meent, mevrouw Van de Bosch en een vrijwilligster, mevrouw Kroesbergen. De donatie is bestemd voor het financieren van leuke activiteiten voor bewoners van De Meent en D’n Aok.

Enthousiasme
Stichting Vrienden van De Meent en D’n Aok zet zich er enthousiast voor in om bewoners te verrassen met leuke extra’s. Zo kwam er een elektrische duofiets, een Praxtour (een hometrainer met een scherm waarop een routefilm wordt vertoond) en snoezelartikelen waarmee de bewoners kunnen ontspannen.

Nieuw seizoen
De zangavonden in De Meent vinden plaats op elke tweede zondag van de maand. Er worden geestelijke liederen en psalmen gezongen uit verschillende liedbundels. De start van het nieuwe zangseizoen staat gepland op zondag 10 september 2017 van 19.30-21.00 uur aan de Grote Beer 10 te Veenendaal.  Belangstellenden zijn van harte welkom.