Naar hoofdinhoud

Bewoners D'n Aok lunchen met afdeling Services

Door de bewoners van D’n Aok is er een wens in de wensboom van De Meent gehangen. Men wilde graag een keer ‘uit lunchen’.

Sinds de verhuizing naar de Wiltonstraat is bij afdeling Services de wens ontstaan om activiteiten te organiseren om de verbinding met de cliënten te behouden. Donderdag 18 januari 2018 was het zover! Een wens van cliënten werd vervuld door medewerkers van afdeling Services. Een uitgebreide, aangeklede lunch.

Storm gooit roet in het eten
Vooraf was gepland dat de acht cliënten met een rolstoel van D’n Aok naar De Engelenburgh gebracht zouden worden, begeleid door collega’s. Echter, de tweede grote – en tevens ergste – winterstorm gooide die dag roet in het eten. Het was onverantwoord om lopend te gaan. Daarom werden busjes ingehuurd en konden de cliënten vakkundig en droog vervoerd worden.
 
De tafels waren mooi gedekt en er werd uitgebreid van het lekkers genoten. De complimenten werden dankbaar in ontvangst genomen. Eén cliënte gaf aan dat ze dit zeker nog wel vaker wil meemaken: “Het hoeft niet direct volgende week, maar toch zeker wel over een poosje”.
 
Afdeling Services is van plan om ieder kwartaal een wens van cliënten uit te laten komen. Hierbij zal contact onderhouden worden met Marlies Bochane, manager Welzijn.