Naar hoofdinhoud

Start bouw 2e pand 't Boveneind

Na een intensieve voorbereidingstijd, is Zorggroep Charim gestart met de bouw van het tweede pand voor ’t Boveneind. Dit werd op de locatie gevierd met wat drankjes, heerlijke frietjes en een draaiorgel.  Hierbij ging welzijnsmedewerker Erica tot haar enkels de modder in om “de eerste, alternatieve paal” op symbolische wijze in de grond te steken. De officiële funderingspaal is op 10 juni door bouwbedrijf Van Wijnen de grond in geboord.  

Het oude gebouw van woon- en zorglocatie ’t Boveneind is in de afgelopen maanden gesloopt om plaats te maken voor het tweede nieuwbouwcomplex. In het tweede nieuwbouwcomplex worden nieuwe woon- en zorgappartementen gerealiseerd voor ouderen die behoefte hebben aan zorg en welzijn. Nu de eerste palen in de grond zitten, zal Van Wijnen in het komende periode werken aan de fundering, de opbouw van de verdiepingen en tot slot aan de aankleding van het gebouw. De totale bouw zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2023 gereed zijn, waarna er een groene parkomgeving wordt aangelegd.  De hele omgeving wordt in de komende jaren ontwikkeld tot één open en samenhangend geheel waar men plezierig kan wonen, ontmoeten en beleven.   

Meer informatie   
Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom 't Boveneind? Neem dan een kijkje op de webpagina van 't Boveneind via www.boveneind.nl.