Naar hoofdinhoud

Wonen en zorg

Welkom bij Charim

Bent u op zoek naar een woning met zorg, dagbesteding, service en comfort binnen handbereik? Dan is Zorggroep Charim dé keus voor u! Bij Charim kunt u met een Wlz-indicatie zelfstandig wonen in een zorgappartement of in een kleine woongroep. Het uitgangspunt is dat u zelf blijft doen wat u nog zelf kunt. Onze zorg- en welzijnsmedewerkers springen bij waar dat nodig is.  

Uw zorgindicatie

Om zorg vanuit de Wlz te krijgen, heeft u altijd een indicatiebesluit nodig. Hierin staat welke zorg u nodig heeft. U of uw huisarts vraagt dit besluit aan bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ). Op de website van het CIZ kunt u zelf controleren of de zorg die u nodig hebt onder de Wlz valt. Doe de check.

Een breed zorgaanbod 

Charim biedt een breed scala aan zorg aan. Van verpleeghuiszorg, thuiszorg en dagbesteding tot revalidatiezorg, eerstelijns verblijf en hospicezorg. Door ons brede zorgaanbod kunt u vrijwel altijd bij Charim terecht voor de juiste ondersteuning. Maar dat niet alleen. Charim biedt in dat grote zorgaanbod ook aandacht voor zingeving en levensvragen. Liefdevolle zorg voor lichaam, geest én ziel. Lees meer. 

De locaties  

De woon- en zorglocaties van Charim liggen in Veenendaal, Zeist, Woudenberg, Rhenen en Amerongen. Wilt u meer weten over een specifieke woon- en zorglocatie? Klik dan op de locatienaam in het locatieoverzicht
 

Aanmelden voor een woning

Neem contact op met de afdeling Informatie en Zorgadvies via 0800-0711 voor advies bij uw woon-en zorgvraag. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de procedure. Naar de afdeling Informatie en Zorgadvies

 

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht