Naar hoofdinhoud

Over Charim

Ieder mens heeft dromen en verlangens. Zorggroep Charim wil deze voor ouderen helpen realiseren, met toegewijde zorg- en dienstverlening. Van welzijnsactiviteiten tot hospicezorg: door het grote aanbod is er binnen Charim altijd een juiste plek voor ieder individu.

Totaalzorg

Ontstaan vanuit de plaatselijke kerken en gemeenten, geworteld in de lokale samenleving en verbonden met het christelijk geloof biedt Charim zorg voor lichaam, geest én ziel. We noemen dat totaalzorg: zorg die verder gaat. Daarin onderscheidt Charim zich. Cliënten ervaren bij Charim veel aandacht voor zingevings- en levensvragen, christelijke feestdagen en activiteiten. En ook alle ruimte om zichzelf te zijn. Want bij Charim is iedereen welkom!

Toewijding

Charim telt vijftien locaties in de regio's Veenendaal en Zeist. Zo'n 1700 medewerkers en 1000 vrijwilligers zetten zich in om de naam van Charim - Hebreeuws voor 'toewijding' – in praktijk te brengen voor ruim 1200 cliënten.

Contact

Wilt u ook zorg die verder gaat? Bel de afdeling Informatie en Zorgadvies (0800 0711) of stuur een mail naar zorgadvies@zorggroepcharim.nl en we vertellen u graag meer. Of vul hier het contactformulier in. Wij helpen u graag!