Tijdelijk wonen & vakantieverblijf

Tijdelijk wonen & vakantieverblijf

Voelt u zich na een ziekenhuisopname nog niet sterk genoeg om naar huis te gaan? Bij Charim kunt u ontspannen en met goede zorg herstellen van een operatie of na een intensief revalidatietraject. U woont dan tijdelijk in één van onze locaties, krijgt zorg en ondersteuning en kunt weer in alle rust op kracht komen. Zodat u weer veilig naar huis kunt. Wij noemen dat 'tijdelijk wonen'.

Woont u tijdelijk bij Charim, dan verblijft u in een volledig ingericht appartement. In het appartement is een televisie en een telefoon aanwezig. De gebruikskosten zijn voor uw eigen rekening. Wekelijks wordt het appartement schoongemaakt. U hebt standaard een linnenpakket met handdoeken en beddengoed. Dagelijks kunt u in uw eigen appartement of in het sfeervolle restaurant genieten van een warme middagmaaltijd. U kunt de broodmaaltijden bestellen voor €3,50 per maaltijd. Verder kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen in de locatie, zoals de wasdienst voor uw persoonlijke kleding en de welzijnsactiviteiten.

Vakantieverblijf
Bent u mantelzorger en heeft u vakantieplannen? Natuurlijk wilt u uw familielid, vriend(in) of kennis in vertrouwde handen achterlaten. Van april t/m september bieden wij daarom de mogelijkheid voor een vakantieverblijf.
Een vakantieverblijf is ook mogelijk voor senioren die hun vakantie willen doorbrengen in Veenendaal en omgeving. Reserveren kan op basis van een indicatie maar is ook mogelijk zonder zorgvraag.
Kijk voor meer informatie op de website van 't Boveneind en De Engelenburgh.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u eerste een keer komen kijken? Dat kan! Neem contact op met de klantenservice via het contactformulier of bel 0800 0711.

 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht