Naar hoofdinhoud

Thuiszorg

Heeft u thuiszorg nodig? Onze (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Of het nu helpen met het aantrekken van de steunkousen is of herstelzorg na een ziekenhuisopname. Zij verlenen deskundige en complexe zorg. Zo woont u zelfstandig, veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving. Mét zorg en ondersteuning, wanneer dat nodig is. Bel Zorggroep Charim en Informeer via 0800-0711 naar de mogelijkheden.

Een groot zorgaanbod

Of het nu gaat om verzorging, behandeling of medisch specialistische verpleging: u kunt voor alle soorten thuiszorg bij Charim terecht. De deskundige verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen zijn er bijvoorbeeld voor hulp bij het douchen. Maar zij zijn er ook voor het aanbrengen van een infuus of het toedienen van medicatie, bij andere hulpvragen en voor zorg na een revalidatie. Zo nodig kunt u ook een beroep doen op Charim Vitaal, de behandeldienst van Charim. Onze fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en diëtisten helpen u graag verder.

Charim Thuiszorg biedt u:

 • Verzorging

  Wij ondersteunen u in de alledaagse dingen zoals douchen, aankleden, steunkousen aan- en uittrekken, eten, medicatie innemen en meer. 

 • Verpleging

  Een infuus en medicatie toedienen (via een pomp). Onze gespecialiseerde (wijk)verpleegkundigen komen bij u thuis voor de complexe zorg.  

 • Medische specialistische verpleging

  Voor het thuis herstellen na een operatie of ziekenhuisopname, met alle zorg en ondersteuning dichtbij. Charim werkt nauw samen met specialisten uit ziekenhuizen.

 • Nachtzorg

  Indien u woonachtig bent in één van onze aanleunwoningen, dan kunt u ook 's nachts bij nood een beroep doen op onze zorgverlening. De zorgmedewerkers werken vanuit de aangrenzende Charim-locaties, waardoor ze snel bij u kunnen zijn.

 • Advies, instructie en voorlichting

  De wijkverpleegkundigen kunnen u ook voorlichting geven over uw ziektebeeld. Zij adviseren en geven praktische tips in hoe u en uw familielid/mantelzorger het beste kunt omgaan met uw ziekte, uw situatie en/of beperkingen.

Het werkgebied van de Thuiszorg

De (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden zijn snel bij u, omdat ze werken vanuit de zorglocatie bij u in de buurt. Het werkgebied ziet er als volgt uit:

Regio

Postcode gebied

Veenendaal 3901 - 3911
Zeist 3701 - 3709
Rhenen 3910 - 3912


Vergoeding en indicatie

Thuiszorg wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet en komt niet ten laste van uw eigen risico. Onze wijkverpleegkundige komt persoonlijk bij u thuis en bespreekt met u de mogelijkheden. Ook regelt zij de indicatie die u nodig hebt voor zorg aan huis. Wachttijden staan in de downloads rechts op de pagina.

Meer weten? 

Voor vrijblijvende informatie over de thuiszorg van Charim en alle mogelijkheden kunt u gratis bellen naar 0800 0711. De medewerkers van Klantenservice vertellen u graag meer!

Artikel in magazine

In het magazine 'Voor elkaar, met Charim' (november 2016) staat een mooi artikel over de wijkverpleegkundigen. Klik op de download aan de rechter kant om het artikel te lezen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht