Thuiszorg

Thuiszorg

Als u in een aanleunwoning bij één van de locaties van Zorggroep Charim woont, zijn wij er ook voor u. Wij bieden zorg en diverse andere diensten aan huis. Onze (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Zij verlenen deskundige en complexe zorg. Zo woont u zelfstandig, veilig en vertrouwd in uw eigen omgeving. Mét zorg en ondersteuning, wanneer dat nodig is. Vanaf januari 2019 verlenen wij ook professionele zorg in de wijk. Informeer via 0800-0711 naar de mogelijkheden.

Charim Thuiszorg biedt u: 

  • Verzorging. Wij ondersteunen u in de alledaagse dingen zoals douchen, aankleden, steunkousen aan- en uittrekken, eten, medicatie innemen en meer. 
  • Verpleging. Een infuus en medicatie toedienen (via een pomp). Onze gespecialiseerde (wijk)verpleegkundigen komen bij u thuis voor de complexe zorg.  
  • Medische, specialistische verpleging. Voor het thuis herstellen na een operatie of ziekenhuisopname, met alle zorg en ondersteuning dichtbij. Charim werkt nauw samen met specialisten uit ziekenhuizen. 
  • Nachtzorg. Ook ’s nachts kunt u bij nood een beroep doen op onze zorgverlening. De zorgmedewerkers werken vanuit de aangrenzende Charim-locaties, waardoor ze snel bij u kunnen zijn. 
  • Advies, Instructie en Voorlichting. De wijkverpleegkundigen kunnen u ook voorlichting geven over uw ziektebeeld. Zij adviseren en geven praktische tips in hoe u en uw familielid/mantelzorger het beste kunt omgaan met uw ziekte, uw situatie en/of beperkingen.

Vergoeding en indicatie
Thuiszorg wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet en komt niet ten laste van uw eigen risico. Onze wijkverpleegkundige komt persoonlijk bij u thuis en bespreekt met u de mogelijkheden. Ook regelt zij de indicatie die u nodig hebt voor zorg aan huis. Wachttijden staan in de downloads rechts op de pagina.

Artikel in magazine
In het magazine 'Voor elkaar, met Charim' (november 2016) staat een artikel over de wijkverpleegkundigen. Klik op de download aan de rechter kant om het artikel te lezen. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht