Dagbesteding

Dagbesteding

Charim biedt welzijnsactiviteiten. Hebt u een Wmo-toekenning voor dagbegeleiding, dagopvang of dagbehandeling? Dan kunt u aanschuiven bij onze activiteiten. Maar ook als u geen toekenning hebt, kunt u als lid van het WelzijnsPalet de dag gezellig, creatief en ontspannen in onze locaties doorbrengen!

Dagbegeleiding
U woont nog thuis en dat gaat prima. Wel hebt u behoefte aan ontmoeting, gezelligheid en ritme. Juist dan biedt dagbegeleiding uitkomst. U leert leeftijdsgenoten kennen en dat maakt u minder eenzaam. Bovendien werkt u tijdens de activiteiten ongemerkt aan uw sociale en lichamelijke vaardigheden. Om gebruik te maken van deze ondersteuning hebt u een Wmo-toekenning nodig. Deze kunt u regelen bij u gemeente. Hulp bij het aanvragen? Bel onze adviseurs via 0800 0711 en zij helpen u op weg! Wij bieden dagbegeleiding in:

  • Woudenberg, De Schans
  • Veenendaal, WelzijnsPalet
  • Rhenen, De Heut
  • Zeist, De Looborch en Wijkservicepunt Noord 

Dagbehandeling
U bent op leeftijd, hebt last van (beginnende) dementie of lichamelijke beperkingen en woont met (een beetje) hulp en ondersteuning thuis. Dat gaat eigenlijk prima. Om de week te doorbreken en/of uw partner/mantelzorger te ontlasten, wilt u graag één of meerdere dagen actief bezig zijn. Met een Wmo-toekenning vanuit de gemeente kunt u terecht bij Charim in Veenendaal bij het WelzijnsPalet en in Rhenen bij Kompas.

Woont u in Veenendaal?
Dan kunt u met uw WMO-toekenning of indicatie terecht bij het WelzijnsPalet. Daar bieden wij een pakket op maat, zodat u kunt aanschuiven bij de activiteiten die uzelf graag doet.

Woont u in Zeist?
Charim biedt dagbegeleiding in De Looborch en het wijkcentrum in Zeist-Noord.

Woont u in Woudenberg?
U kunt terecht voor dagbegeleiding in ons activiteitencentrum, gevestigd in De Schans.

Woont u in Rhenen?
Dan kunt u een beroep doen op ons voor dagbehandeling én dagbegeleiding. Wij bieden dagbehandeling aan in Kompas en voor dagbegeleiding kunt u terecht in De Heut.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht