Naar hoofdinhoud

Dagbesteding

Charim biedt welzijnsactiviteiten. Hebt u een Wmo-toekenning voor dagbegeleiding, dagopvang? Dan kunt u aanschuiven bij onze activiteiten. Maar ook als u geen toekenning hebt, kunt u als lid van het WelzijnsPalet de dag gezellig, creatief en ontspannen in onze locaties doorbrengen!

Dagbegeleiding
U woont nog thuis en dat gaat prima. Wel hebt u behoefte aan ontmoeting, gezelligheid, ritme. Juist dan biedt dagbesteding uitkomst. U leert leeftijdsgenoten kennen en maakt nieuwe sociale contacten. Bovendien werkt u tijdens de activiteiten ongemerkt aan uw sociale en lichamelijke vaardigheden. Om gebruik te maken van deze ondersteuning hebt u een Wmo-toekenning nodig. Deze kunt u regelen bij u gemeente. Hulp bij het aanvragen? Bel onze adviseurs via 0800 0711 en zij helpen u op weg! 

Wij bieden dagbesteding in:


Woont u in Veenendaal?
Dan kunt u met uw WMO-toekenning of indicatie terecht bij het WelzijnsPalet. Daar bieden wij een pakket op maat, zodat u kunt aanschuiven bij de activiteiten die uzelf graag doet.

Woont u in Zeist?
Charim biedt dagbegeleiding in De Looborch en het wijkcentrum in Zeist-Noord.

Woont u in Woudenberg?
U kunt terecht voor dagbegeleiding in ons activiteitencentrum, gevestigd in De Schans.

Woont u in Rhenen?
Dan kunt u een beroep doen op ons voor dagbehandeling én dagbegeleiding. Wij bieden dagbehandeling aan in Kompas en voor dagbegeleiding kunt u terecht in De Heut.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht