Naar hoofdinhoud

Het laatste nieuws over de nieuwbouw

Op deze webpagina houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de nieuwbouw van Amandelhof.

De nieuwbouw van Amandelhof heet Amandelpark en bestaat uit drie gebouwen. Naast de nieuwe de appartementen wordt ook de buitenruimte aangelegd. Hier is nadrukkelijk aandacht voor onder andere de beleving van de bewoners, de verbinding met de omgeving en het versterken van de aanwezige natuurwaarden.

Gebouw A1 en A2 zijn bestemd voor mensen met behoefte aan 24-uurs aanwezigheid van zorg. Alle bewoners krijgen een tweekamerappartement  met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer. Gebouw A1 bestaat uit 96 appartementen en is bestemd voor mensen met dementie. Gebouw A2 bestaat uit 40 appartementen en is bestemd voor mensen met een lichamelijke zorgvraag.

Gebouw B bestaat uit 40 appartementen is bestemd voor mensen met een lichte ondersteuningsvraag en/of behoefte hebben aan wonen in een veilige leefgemeenschap. Op de begane grond van dit gebouw is ruimte voor een of meerdere functies die bijdragen aan levendigheid en reuring op het terreinen ondersteunend zijn aan het dagelijks leven van de bewoners. De invulling hiervan wordt nog verder uitgewerkt.

Animatie door wUrck

De beelden zijn impressies die nog worden verfijnd, maar geven een goed beeld van de uitstraling van de gebouwen en de buitenruimte. Aan deze beelden kunnen geen rechten worden ontleend.

Planning