Naar hoofdinhoud

WelzijnsPalet

Welzijn is van vitaal belang. Het vermindert de lichamelijke en geestelijke klachten. U voelt zich er goed bij! Sociale contacten, het uitoefenen van een hobby of het deelnemen aan culturele activiteiten brengen kleur aan uw leven. Dat is waar het WelzijnsPalet voor staat.

Het WelzijnsPalet

Heerlijk genieten van een dagje uit, met professionele begeleiding. Dat kan bij Zorggroep Charim op diverse locaties. Het WelzijnsPalet van Charim organiseert activiteiten en gezellige ontmoetingen voor bewoners en ouderen die zelfstandig wonen. Met een Wmo- of Wlz indicatie vanuit de gemeente bent u als bewoner van een Charim locatie automatisch en gratis lid van het WelzijnsPalet. Bovendien profiteert u als lid van aantrekkelijke voordelen en aanbiedingen.

Veelkleurig aanbod

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Deze activiteiten worden aangekondigd in de locatienieuwsbrief of via de posters in de liften en op de gangen. Het activiteitenprogramma wordt opgezet in het kader van uw zorgplan en op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. In het filmpje hieronder vertellen Meneer en mevrouw Hensbergen over hun ervaring op locatie De Engelenburgh.


Familie

Uniek aan het WelzijnsPalet is dat ook familieleden, vrienden, bezoekers en wijkbewoners kunnen deelnemen. Dit kan via een strippenkaart waarbij elke activiteit apart afgestempeld wordt. Zonder Wmo- of Wlz indicatie betaalt u per activiteit met 3 strippen, ter waarde van €1,50. De strippenkaarten zijn te koop in de winkeltjes van de locaties.

Brochure

Het WelzijnsPalet biedt een scala aan activiteiten. In de brochure die u in uw informatiepakket hebt ontvangen, worden de verschillende activiteiten beschreven. De activiteiten zijn elke keer weer anders en verrassend. Er zijn groepsactiviteiten van maximaal acht deelnemers en recreatie activiteiten met meer deelnemers.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht