Naar hoofdinhoud

Welzijns- en Begeleidingsactiviteiten op de locaties

Voor bewoners van Zorggroep Charim 

In iedere locatie van Zorggroep Charim organiseren we activiteiten voor de cliënten. Dit kunnen activiteiten zijn in groepsverband of op individueel niveau. Uw mogelijkheden, wensen en behoeften staan centraal. We leggen ze ook vast in uw zorgplan.  

U kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een hobbyclub of creatief aan de slag. We organiseren bewegingsactiviteiten, filmmiddagen, bingo’s en kooroptredens. Ook individuele snoezelactiviteiten, één-op-één-begeleiding of huiskamerbegeleiding zijn mogelijk. Soms organiseren we wat extra’s, zoals themaweken of onze inmiddels bekende ‘Charim Zomerweken’. 
  
Activiteitenbegeleiders van Charim organiseren de activiteiten. De groepsactiviteiten organiseren we samen met een grote groep vrijwilligers. 

Het team van (activiteiten)begeleiders zorgt voor een gevarieerd programma. Wat er op de agenda staat, delen we via een week- of maandprogramma in de locaties. U vindt het programma in de algemene ruimtes, liften of bij het team Begeleiding. 
 
Als cliënt kunt u meestal gratis deelnemen aan deze activiteiten. Soms wordt er een (kleine) bijdrage gevraagd, bijvoorbeeld voor materialen of optredens. Via een strippenkaart kunt u deze kosten betalen. De strippenkaart is in de locatie verkrijgbaar.  

Deelnemen aan activiteiten als buurtbewoner 

Op veel locaties van Zorggroep Charim kunt u ook als buurtbewoner deelnemen aan een aantal georganiseerde activiteiten. Deelname kunt u betalen via de strippenkaart. Deze strippenkaart is in de locatie verkrijgbaar. De kosten verschillen per locatie en per activiteit. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u in de buurt? Neemt u dan contact op met de dichtstbijzijnde locatie! 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht