Naar hoofdinhoud

Palliatieve zorg

Bij palliatieve zorg gaat het om zorg die er op gericht is om cliënten met een levensbedreigende ziekte een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven. Deze zorgverlening richt zich zowel op de lichamelijke klachten van een cliënt, als ook de vaak bijkomende psychische, sociale en/of spirituele problemen die zich bij een cliënt kunnen voordoen.

Bij de uitvoering van palliatieve zorg binnen Zorggroep Charim stellen wij als doel dat alle cliënten en hun naasten, binnen de omstandigheden waarin zij zich bevinden, kwaliteit van leven en sterven ervaren.

Zorgconsulenten Palliatieve Zorg
De zorgconsulenten Palliatieve Zorg doen hun werk voor bewoners en medewerkers van Zorggroep Charim, vanuit hun expertise als verpleegkundige binnen het hospice.

Zij hebben als doel: ‘Samen zorgen voor de beste zorg, op het juiste moment’. Zij kunnen door medewerkers van Charim worden geconsulteerd bij de zorg rondom bewoners in de laatste levensfase.

Het leveren van de juiste zorg aan bewoners in deze fase kan vragen oproepen. Niet altijd is het duidelijk welke stappen genomen kunnen worden. Medewerkers of familie kunnen zich afvragen of bewoners wel de best mogelijke en passende zorg krijgen.

De Zorgconsulenten Palliatieve Zorg denken mee. Zij kunnen gebeld of gemaild worden voor tips, vragen, advies, klinische les of een luisterend oor. Ze komen graag langs op locatie.

Marlies, Wilke en Gerrie, Zorgconsulenten Palliatieve Zorg
T 06 – 53 53 67 88
E zorgconsulentenpalliatievezorg@zorggroepcharim.nl
I  www.zorggroepcharim.nl

Bij dringende zaken buiten kantoortijden kan gebeld worden naar de collega’s van Hospice De Wingerd (tel. 0343 45 96 13). Twijfel niet, maar bel!

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht