Naar hoofdinhoud

Maaltijdservice

Charim biedt u gezonde en lekkere maaltijden aan huis, die met liefde en aandacht zijn bereid. Dát proeft u.

Maaltijdservice
De koks bereiden de maaltijden speciaal voor u, met al uw persoonlijke wensen. Verschillende portiegroottes groenten en aardappelen, diëten zoals zoutarm of glutenvrij, extra pittig of liever zonder saus? Het is allemaal mogelijk. Charim biedt maaltijdservice aan huis in twee varianten: verse maaltijden én vriesverse maaltijden.

Verse maaltijden
Kiest u voor verse maaltijden, dan kunt u via de persoonlijke menulijst wekelijks uw eigen unieke maaltijd samenstellen. Er is keuze uit vlees, vis, groenten en aardappelen, stamppotten en internationale gerechten.Ook vegetarisch is mogelijk. Elke week anders en per seizoen verschillend. Met de voor-, bij- en nagerechten zoals soep, rauwkost, yoghurt of vers fruit maakt u uw warme maaltijd compleet. De verse maaltijden kunt u een week in de koelkast bewaren.

Vriesverse maaltijden
Voor een langere bewaartijd zijn er vriesverse maaltijden. Deze maaltijden worden direct diepgevroren nadat ze zijn bereid waardoor de smaak optimaal blijft en u ze ook thuis langer kunt bewaren in de vriezer. Etenstijd? Verwarm uw maaltijd in de oven of magnetron en u kunt aan tafel. Eet smakelijk!

Eetwaaier
Gezond eten is belangrijk. Alle maaltijden hebben zo min mogelijk verzadigd vet, suiker of zout. Onze zogeheten ‘eetwaaier’ helpt u op weg met het kiezen van een verantwoord menu. U eet dagelijks volgens de richtlijnen ‘Gezonde Voeding’ van het voedingscentrum. In één oogopslag herkent u dit aan de drie keuzes: ‘Smakelijk gezond’, ‘Gewoon goed’ of ‘Lekker genieten’.

Hoe aanvragen?
U kunt naar de webshop gaan om uw maaltijden te bestellen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neem dan gerust op contact op met de klantenservice van de maaltijdservice op werkdagen via 0888 10 10 10.