Naar hoofdinhoud

Spelletjesmiddag op ‘t Boveneind

Spelletjesmiddag
Donderdag was een gezellige middag in Restaurant ’t Raedthuys. Schoolkinderen van basisschool Het Erf hadden geluk, want zij mochten tijdens de les samen met bewoners spelletjes spelen op ’t Boveneind. Allerlei soorten sjoelbakken en een mega ‘mens erger je niet’ stonden klaar en de bewoners hadden er zin in. Er werd fanatiek gesjoeld, gedobbeld en gelachen. Het was een heerlijke middag voor jong en oud.

Op bezoek
Voor basisschool Het Erf is dit een jaarlijks uitje. Sinds 2018 is er namelijk een overeenkomst gesloten tussen de school en locatie ’t Boveneind. Dat betekent dat er twee keer per jaar een uitwisseling is tussen bewoners en de schoolkinderen. De kinderen krijgen een rondleiding die wordt afgesloten met een spelletjesmiddag. Tijdens Lampegiet is er een gezamenlijke optocht en met de Kinderboekenweek wordt er op school en in ’t Boveneind voorgelezen. Ook de feestdagen worden jaarlijks samen gevierd.

Activiteiten
Deze spelletjesmiddag is georganiseerd door de medewerkers en vrijwilligers van het WelzijnsPalet Veenendaal. Dagelijks vinden er zulke activiteiten plaats. Voor iedere bewoner is er wel wat te doen. Denk aan schilderen, samen zingen, bakken, klaverjassen of de soos. Ook buurtbewoners, familieleden of in dit geval schoolkinderen doen mee met de activiteiten. Wilt u meer weten over de activiteiten van het WelzijnsPalet? Klik dan hier.