Naar hoofdinhoud

Nieuwbouw ’t Boveneind bereikt hoogste punt

Het is een feestelijke dag voor Zorggroep Charim en Van Wijnen. De nieuwbouw van woon- en zorglocatie ’t Boveneind heeft het hoogste punt bereikt van het eerste deel van de nieuwbouw. Dat werd op de bouwplaats, naast de huidige locatie, op symbolische wijze gevierd met een gehesen vlag, een traktatie voor de bouwers, cliënten- en medewerkers van ‘t Boveneind én een bezoekje aan de bouwplaats.

De cliënten van ’t Boveneind kunnen de voortgang van de bouw goed volgen, omdat de nieuwbouw direct naast de huidige locatie ligt. Met grote belangstelling bekijken ze de werkzaamheden van de bouwvakkers, die werken aan hun nieuwe thuis. In ‘t Boveneind worden 104 woonzorg-appartementen gerealiseerd voor ouderen, verdeeld over twee gebouwen met moderne voorzieningen en extra aandacht voor ontmoeting in het restaurant.

Daarnaast wordt de nieuwbouw in de komende jaren omringd door een groene parkomgeving. Naast Zorggroep Charim en Van Wijnen, werken gemeente Veenendaal, Patrimonium Woonservice en Zegers Bouw aan de ontwikkeling van een veilige zorgomgeving voor senioren in het gebied rondom de Prins Bernardlaan, Kleine Beer, Lemoen en Korte Dreef. Bij de inrichting van het gebied is nadrukkelijk rekening gehouden met de woonwensen van mensen die minder mobiel zijn, zoals bijvoorbeeld ouderen.

De eerste fase van de nieuwbouw van ‘t Boveneind wordt aan het einde van de zomer opgeleverd. De complete nieuwbouw zal in het voorjaar van 2023 gereed zijn.

 

Bezoekje aan de bouwplaats
Stoffel Boot en Evert Stumpel gingen samen de bouwplaats op voor een eerste indruk van het gebouw.

 

Meer informatie?
Neem dan een kijkje op de webpagina van de nieuwbouw of stel uw vragen aan de klantenservice via 0800-0711.