Naar hoofdinhoud

Mark Terlage Uitvaartzorg biedt De Meent ‘waakmand’ aan

Familieleden en mantelzorgers die waken bij een stervende geliefde, maken vaak een intensieve tijd door. Speciaal voor deze mensen heeft verpleeghuis De Meent van Zorggroep Charim nu de beschikking over een ‘waakmand’, aangeboden door Mark Terlage Uitvaartzorg.

De waakmand is met zorg samengesteld in overleg met medewerkers van De Meent. Het bevat allerlei producten die speciaal zijn bedoeld om mensen in de vaak moeilijke en verdrietige periode van het waken te ondersteunen en te bemoedigen. Zo zit er bijvoorbeeld een cd-speler in, een aantal mooie gedichtenbundels, een Bijbel, een notitieboekje, maar ook een kaars, een handcrème en bodymist. “We zijn heel blij dat we op deze manier de wakende families echt iets aan kunnen bieden”, zegt teamleidster Catharina Komejan. Aandacht voor lichaam, geest én ziel is een kernwaarde van Zorggroep Charim, de waakmand is een mooie manier om daar gestalte aan te geven. De medewerkers van De Meent zijn dankbaar dat het team van Mark Terlage Uitvaartzorg dit mogelijk heeft gemaakt.

Op bovenstaande foto v.l.n.r. Klasine Terlage, Mark Terlage (Mark Terlage Uitvaartzorg), Catharina Komejan, Jantine Rebergen en Ramon Pol (De Meent)