Naar hoofdinhoud

‘De oplevering is in zicht’

Veenendaal - 23 augustus 2021

Op 1 september wordt de vernieuwde woon- en zorglocatie ’t Boveneind opgeleverd in Veenendaal. De cliënten verhuizen in de week van 13 september naar het eerste nieuwe gebouw. Daaropvolgend start de sloop van het oude pand in het najaar en start de bouw van het tweede nieuwbouwcomplex in 2022.

In de afgelopen maanden is er op de achtergrond hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de oplevering en de verhuizing naar de nieuwe locatie. Het is een enorme operatie waarbij zowel de bouwers, locatiemedewerkers als de naasten van de cliënten betrokken zijn.

Met de verhuizing naar de nieuwe locatie, maken we een mooie stap in de verbetering van het woonplezier van de cliënten. Zij kunnen straks genieten van een fris gebouw met ruimere appartementen en modernere voorzieningen. Ook voor de medewerkers is het een stap voorwaarts. Door de extra ruimte is het voor hen straks bijvoorbeeld gemakkelijker om de nodige zorg te verlenen.

De bouwers leggen in de komende weken de laatste hand aan het nieuwe gebouw, zodat die op tijd gereed is voor de oplevering. Daarna kunnen de medewerkers van Charim van start met de inrichting van de locatie. Wilt u weten hoe dat er uit komt te zien? Bekijk dan het filmpje hieronder voor een sfeerimpressie.