Naar hoofdinhoud

Woonservices

Charim Services kan u veel werk uit handen nemen. Zo kunnen wij zorgen voor uw verhuizing, bieden we klussendiensten, schilderwerk en stoffering en hebben we diverse hulpmiddelen. We staan klaar om u te ontzorgen!

We bieden:

 • verhuizingen (eventueel met totale begeleiding)
 • klussendiensten
 • woningontruimingen
 • schilderwerk, sauswerk en behangwerk
 • stoffering (zoals uw vloer, de gordijnen of vitrage)
 • zonwering voor binnen en buiten (fysiek en elektrisch)
 • diverse hulpmiddelen

 

Verhuisservice
Gaat u verhuizen naar een andere woning of naar één van onze locaties? Dan kunnen we u professioneel verhuizen. Vooraf krijgt u een vrijblijvende offerte en na akkoord spreken we voor u een geschikte verhuisdatum af. We regelen alles tot in detail voor u: inpakken, transporteren, uitpakken en inrichten. Op de verhuisdag zorgen we dat uw woning weer netjes ingericht is. Uw inboedel is verzekerd.

Klussendiensten
Onze professionele klussendienst verzorgt klussen en reparaties in uw appartement of woning, zoals:

 • het op- en verhangen van uw schilderijen, lampen of andere objecten
 • het repareren en/of monteren van uw (kleding)kasten
 • het repareren en/of monteren van badkamermeubelen, douchewanden,
  douchesteunen, keuken- en badkamerkranen, thermostaten, (inductie)kookplaat
 • het aanpassen van elektra, zoals een extra wandcontactdoos

De technisch medewerkers van Charim Services staan garant voor betrouwbaar en deskundig werk en kennen de Charim-gebouwen en installaties op hun duimpje.

Woningontruiming
Als u verhuist, wilt u uw vorige woning netjes en/of in oude staat opleveren. Dat kan een hele zorg zijn. We kunnen u deze zorg uit handen nemen. Bijvoorbeeld gaatjes dichten of het verwijderen van tapijt. Ook is het mogelijk dat wij uw overbodige spullen een nieuw leven geven. Wat niet meer te (her)gebruiken is, voeren we af op een milieubewuste en verantwoorde manier.

Onze expertise ligt bij (senioren)woningen, schuren of garages, het uitruimen van een complete inboedel, het verwijderen van laminaat of vloerbedekking en het uiteindelijk opleveren van de woning. Dit geldt ook voor uw zorgwoning binnen een Charim-locatie.

Schilderwerk en wandafwerking
We komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend het schilder-, saus- en behangwerk op te nemen en uw ideeën te bespreken. We hebben een ruime keuze en tonen u graag de kleurstalen. We leveren alle soorten behang: designbehang, kwaliteitsbelang of projectbehang.

We voorzien uw woning van een frisse uitstraling, vullen deze aan met strak geschilderde deuren en kozijnen en vers gesausde muren en plafonds. Waar nodig kunnen wij ook het glas van uw woning vervangen.

Woningstoffering
We kunnen u adviseren voor de stoffering van uw gehele woning of appartement. We komen bij u thuis voor een advies, gebaseerd op uw wensen. We nemen dan stalen mee van bijvoorbeeld gordijnen en vitrage, maar ook voor uw vloer (zoals vinyl, zeil, laminaat, tapijt en pvc). Voor u en voor de zorg is het belangrijk dat de producten slipvrij, brandvertragend en uiteraard van goede kwaliteit zijn. We leveren onze producten van verschillende leveranciers en merken en installeren,monteren of bevestigen deze voor u.

Ergotherapeutisch advies
Ook ergotherapie is onderdeel van het aanbod van Zorggroep Charim. Onze ergotherapeuten geven u ook graag advies over woningaanpassingen, zoals handgrepen, drempelhulpen en aanpassingen aan het toilet. Charim Services kan deze hulpmiddelen leveren en eventuele aanpassingen uitvoeren in uw woning. Rechts in het menu kunt u een overzicht downloaden met voorbeelden van hulpmiddelen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht