Hospicezorg

Hospicezorg

In een landelijke omgeving, aan de voet van de Amerongse Berg, ligt Hospice De Wingerd. Zodra u binnenkomt, wacht u een warm welkom, geborgenheid en persoonlijke aandacht. De Wingerd is een zorgzaam thuis voor de laatste levensfase. Het uitgangspunt is: Voeg geen dagen aan het leven, maar leven aan de dagen.

Verblijf 
De Wingerd telt vijf éénpersoonsappartementen. Ieder appartement is sfeervol ingericht en beschikt over eigen sanitair, een telefoon, een televisie en draadloos internet. Door de openslaande deuren bereikt u vanuit uw appartement een eigen terras met een wandel/parktuin. De gemeenschappelijke huiskamer en de modern ingerichte keuken is een ontmoetingsplek voor cliënten, bezoekers en medewerkers. De Wingerd heeft eigen parkeerplekken bij de hoofdingang. Uitgebreide informatie over De Wingerd vindt u in de brochure en in de bijlage financiële regeling bij opname.
  
Zorgverlening
De Wingerd biedt hoogwaardige zorg, ook bij een zeer complexe zorgbehoefte, aan cliënten die een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden. Naast permanente opname is ook tijdelijke of spoedopname mogelijk, bijvoorbeeld om mantelzorgers te ontlasten. Meer hierover leest u bij 'zorgverlening'. Deskundige en professionele zorgverleners zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week aanwezig. Zij worden ondersteund door vrijwilligers.

Ga naar hospicedewingerd.nl
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht