Behandelcentrum

Behandelcentrum

Op locatie
Charim Vitaal is werkzaam in Veenendaal, Amerongen, Rhenen, Zeist, Woudenberg en wijde omgeving. De therapeuten werken op locatie of komen bij u thuis. 
 
Totaalzorg
Hebt u problemen gekregen met bewegen of het aannemen van een juiste houding dan kan de fysiotherapeut of oefentherapeut u helpen. De ergotherapeut helpt u om de dagelijkse dingen, zoals het huishouden of persoonlijke verzorging, in de eigen omgeving te blijven doen. De logopedist behandelt u bij taal-, ademhaling-, spraak en slikproblemen. De diëtist kan u adviseren rondom alle voedings- en dieetvragen. 
 
Complete zorg
De therapeuten van Charim Vitaal kijken verder. Hebt u bijvoorbeeld zorg thuis nodig, dan kan dit snel geregeld worden dankzij de samenwerking met Charim zorg aan huis. Ook verwijzen de therapeuten u graag verder als u bijvoorbeeld gebruik wilt maken van maaltijdbezorging of personenalarmering. 

Specialistische zorg bij de ziekte van Parkinson
Charim Vitaal is aangesloten bij ParkinsonNet, waardoor de behandelaars specialistische kennis hebben op het gebied van Parkinson. Charim Vitaal werkt hiervoor nauw samen met betrokken specialisten.

Naar Charim Vitaal
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht