Vrijwilliger zijn bij Charim

Vrijwilliger zijn bij Charim

Aan de slag als vrijwilliger. In iedere Charim-locatie, in de huiskamers en bij de dagbesteding: overal in onze locaties zijn veel vrijwilligers en mantelzorgers actief. Achter de schermen of midden in de organisatie verrichten zij allerlei werkzaamheden voor onze bewoners en bezoekers.

Word ook vrijwilliger
Ook u kunt vrijwilliger bij ons worden! Op www.werkenbijcharim.nl staan diverse interessante vrijwilligersvacatures, op de locatie waar u vrijwilligerswerk wilt doen. Direct aanmelden kan ook. Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij heten u graag welkom!

VVC biedt scholingprogramma's aan
Vrijwilligers worden steeds belangrijker in de samenleving en bij Charim. Het belang van scholing wordt daardoor steeds groter. Charim wil haar vrijwilligers toerusten voor hun taken, maar ook zorgen voor erkenning en waardering. Daarom werken wij nauw samen met VVC. VVC staat voor Veens Vrijwilligers College en biedt scholingen aan die speciaal ontwikkeld zijn voor vrijwilligers in de zorg- en dienstverlening. Bent u vrijwilliger bij Charim, kijkt u dan op Veens  voor de scholingsprogramma's en om u aan te melden.

Vacatures Vrijwilligers (56)
Bekijk alle vrijwilligers vacatures »
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u bellen naar: Of stuur een bericht