img

Winnaar fotowedstrijd bekend

Onlangs schafte Zorggroep Charim, met 15 locaties in de regio's Veenendaal en Zeist, zes Toyota Aygo auto's aan bij Autobedrijf Van Gent in Veenendaal. Ter gelegenheid van dit vernieuwde wagenpark werd een fotowedstrijd uitgeschreven. Wie een rijdende Charim-auto fotografeerde, maakte kans op een dinerbon van € 80,-. Bram Theunisse is de gelukkige winnaar.
 
De auto's worden gebruikt door het ambulant verpleegkundig team, dat zorg verleent in de wijk. Daarnaast worden de auto's ook gedeeld door medewerkers van de facilitaire dienst, de ICT-afdeling en andere afdelingen, die vaak op de verschillende locaties moeten zijn.

Overhandiging
Bram Theunisse fotografeerde een Charim-auto op de A12. In een tweet schreef hij erbij: 'Mooi stukje branding op de A12'. Tijdens de overhandiging van de bon door Tom van Rekum namens Charim en Niels Hardeman namens Van Gent Lease werd dit beaamd. Tom stelde vast dat de auto's opvallen en laten zien waar Charim voor staat: de wensen, dromen en verlangens van de cliënten te helpen realiseren. 'Daarvoor worden deze auto's ingezet.'