Naar hoofdinhoud

Mirtehof heropent Charims fysiotherapiepraktijk

Op feestelijke wijze werd dinsdag 7 augustus de fysiotherapiepraktijk in Mirtehof aan de Molenweg in Zeist heropend. Na een periode van verbouwen kunnen de bewoners van Mirtehof en De Bladerkroon en de fysiotherapeuten van Zorggroep Charim weer gebruikmaken van de fysiotherapiepraktijk.

Ger de Zeeuw, wijk-locatiemanager van Mirtehof: ‘In deze fysiotherapiepraktijk kan weer volop geoefend worden onder begeleiding van de fysiotherapeuten van Charim. Zij zijn er speciaal voor ouderen. Bewegen is belangrijk, zeker bij het ouder worden. Het verbeteren van de vitaliteit draagt bij aan de mobiliteit en het langer fit blijven.’
 
Niet alleen bewoners van Mirtehof en De Bladerkroon maken gebruik van de fysiotherapiepraktijk, ook de bewoners uit de wijk zijn van harte welkom voor fysiotherapie of seniorenfitness. De fysiotherapeuten geven op vaste momenten in de week fitness aan ouderen. De afspraken voor fysiotherapie worden individueel ingepland. Geïnteresseerden kunnen komen kennismaken met de fysiotherapeuten, de mogelijkheden bespreken en de fysiotherapiepraktijk bekijken.

Sinds 2017 heeft Mirtehof en De Bladerkroon een nieuwe eigenaar en wordt het gebouw aangepast aan de woonwensen van de bewoners. Naast het realiseren van een aantal nieuwe appartementen zijn onder andere ook het restaurant, het winkeltje en de entree verbouwd. Voor thuiszorg, service- en dienstverlening kunnen de bewoners onveranderd bij Zorggroep Charim terecht.

Meer informatie
Heeft u vragen over fysiotherapie of seniorenfitness in Mirtehof? Neem vrijblijvend contact op met de fysiotherapeuten.