Naar hoofdinhoud

Feestweek met thema ‘Muziek’

Vanaf maandag 23 mei t/m 3 juni vieren we de feestweken in en rondom Elim. Dit jaar met het thema muziek! We zijn druk bezig om een leuk programma voor u in elkaar te zetten.

 

Hiervoor zijn wij nog op zoek naar een aantal “attributen” om het thema muziek in Elim naar voren te laten komen. U kunt bijvoorbeeld denken aan instrumenten, muzikale posters, oude LP’s, beeld van een componist, muziekdoosje etc. Mocht u nog iets hebben, wat past binnen dit thema en wilt u dit uitlenen dan willen wij dit graag gebruiken voor de aankleding. Tot op heden hebben we nog van niemand iets gehoord. We kijken met belangstelling uit naar uw reactie. Ook tijdens een aantal activiteiten zullen we ons de komende tijd al voorbereiden op deze feestweken. Uw hulp is hierbij van harte welkom! Door het opknappen van de gangen in het verzorgingshuis zullen we versieringen aanbrengen in de Orangerie, de entree en de PG-units.
Wat u kan verwachten met het thema muziek? We kunnen u al verklappen dat er op vrijdag 3 juni een chique dineravond staat gepland, we zouden het erg leuk vinden als u dan in stijl gekleed wilt komen. Er is ook een soort wedstrijd aan verbonden: via de rode loper wordt u verwelkomd in de Orangerie en wordt u gefotografeerd. Wie de mooiste kleding aan heeft, krijgt hiervoor een prijsje…
Meer hierover kunt u lezen in het programmaboekje, dat u kunt kopen voor €7,50. Daarin vindt u een toegangsbewijs waarmee u toegang krijgt tot de activiteiten. Vanaf eind volgende week wil ik bij u aan de deur komen om de programmaboekjes aan te bieden. Daarbij zal u gevraagd worden of u deelneemt aan de activiteiten waar een maaltijd bij inbegrepen is, zodat de kok hier rekening mee kan houden.


Voor informatie kunt u terecht bij de receptie en of mailen naar welzijjnspaletelim@zorggroepcharim.nl.

Vacatures (4)

Bekijk alle vacatures »

Downloads