Naar hoofdinhoud

Dineravond in ’t Veenhuys.

Restaurant 't Veenhuys
Gevestigd in De Engelenburgh heeft Veenendaal een gezellig, sfeervol restaurant: 't Veenhuys. Het restaurant is dagelijks geopend van 8.00 tot 18.30 uur. Iedereen die wil, kan hier genieten van kop koffie of thee, lekkernijen van de kleine kaart of een warme maaltijd in de middag of avond.
 
De ruime eetzaal is modern ingericht en biedt plaats voor circa 100 gasten. Het keukenteam bereidt elke dag verse maaltijden via het front-cookingconcept. Bijna alle gerechten worden klaargemaakt in de halfopen keuken. In het nieuwe kookconcept is er dagelijks keuze uit twee verschillende menu’s. De bezoeker kan daaruit zijn of haar eigen maaltijd samenstellen. Eet u liever 's avonds de warme maaltijd, dan vragen wij u om voor 10.00 uur te reserveren.
 
Veense gezelligheid
Met het nieuwe kookconcept en de gastvrije ambiance ontstaat er een warme, levendige sfeer in het restaurant. ’t Veenhuys staat voor die Veense gezelligheid.

Dineravonden
Het restaurant ’t Veenhuys organiseert al een paar jaar elke maand een dineravond voor bewoners, familie én ouderen uit de wijk.
Komt u ook dineren en genieten van het driegangenmenu?